078 651 11 17

Hilti PS20 wapening detector

Met de HILTI PS20 ferro en non ferro scanner bent u in staat tot het detecteren van de ligging van en de dekking boven wapeningstaven en voorspanstaven. Wij verhuren deze dekkingsmeter met handleiding en in systeemkoffer zodat u direkt van start kunt. In tegenstelling tot Hilti Ferroscan of de HILI PS1000 radar welke wij ook verhuren is dit instrument geschikt voor snelle inzet en door vrijwel iedereen te bedienen.

Metesco verhuurt ook apparatuur voor meten van hardheid, beton-dikte, laagdikte of druksterkte. Wij vertegenwoordigen Olson Instruments US en verkopen Proceq apparatuur.

Ook voor periodieke keuring, kalibratie of certificatie van betontest en onder andere PROCEQ Schmidthamers, pendelhamers of andere instrumenten kunt u contact opnemen met ons.

Huur uw hilti scanner bij metesco, hilti ps20, hilti ps1000
wapeningdetector huren, hilti dekkingsmeter huren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Wapeningdetectie tot 100mm diep
  • Nauwkeurigheid afhankelijk van diepte
  • Licht en handzaam
  • HILTI kwaliteit
  • Diepteligging bepalen
  • Koper en non-ferro detectie
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.