Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Proceq Pundit Lab

De ultrasone testapparatuur Pundit Lab, wat voorheen de Proceq Tico was, wordt gebruikt voor het niet-destructieve testen van beton.

Product kenmerken

  • Online data-acquisitie
  • Volledige bediening op afstand
  • USB-aansluiting
  • Omvormers van 24 kHz tot 500 kHz

Productinformatie aanvraag

Bouw & Civiel

Over Proceq Pundit Lab

De ultrasone testapparatuur Pundit Lab beschikt over online data-acquisitie, golfvorm analyse en volledige bediening op afstand van alle transmissieparameters. Samen met de traditionele transittijd en pols snelheidsmeting, de ultrasone testapparatuur Pundit Lab biedt pad lengtemeting, loodrechte scheur dieptemeting en oppervlak snelheidsmeting. Geoptimaliseerd pols vormgeven geeft groter zendbereik op lagere spanningsniveaus. Dit, gekoppeld aan geautomatiseerde combinatie van de zender spanning en ontvanger versterking verzekert een optimale ontvangen signaalniveau garandeert nauwkeurige en stabiele meting van de ultrasone testapparatuur.

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten