Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Leica Geosystems – Digicat 700i & 700i xf

De Leica Digicat 700i heeft alle functionaliteit van de Digicat 600i met daarbij het voordeel van ingebouwde plaatsbepaling via GPS. Hiermee verkrijgt u inzicht in de waar, wanneer en hoe het instrument gebruikt is. Handig voor analyse na storingen.

Product kenmerken

  • Datalogger functie in de locator
  • Bluetooth connectie tbv analyse
  • GPS Technologie
  • Standaard op powermode met hoge gevoeligheid
  • Automode om menselijke fouten te voorkomen
  • Typisch geschikt voor gebruik in de bouw
  • Snel leverbaar inclusief vele accessoires

Productinformatie aanvraag

Bouw & Civiel

Over Leica Geosystems – Digicat 700i & 700i xf

De Digicat 700i is een kabel detector met intern geheugen. Het geheugen slaat informatie op over hoe de Digicat 700i is gebruikt. Dat kan door middel van de LOGiCAT software via Bluetooth

worden uitgelezen voor verdere analyse over operator trends, trainingsbehoeften en hoe de

leidingzoeker werd gebruik na een stroomstoring of ander incident.

De Leica Digicat 700i heeft alle functionaliteit van de Digicat 600i. De extra aanvulling in dit instrument bestaat uit de toegevoegde GPS technologie. Aan de hand van deze plaatsbepaling, waarvan de gegevens ook gelogd kunnen worden, levert gegevens op over het waar, wanneer en hoe dit instrument is toegepast. Deze data kan vervolgens geüpload worden van waaruit verdere analyse inzicht kan geven over de plaats van gebruik, site-omstandigheden, operator-trends, trainingsbehoeften en hoe de leidingzoeker is gebruikt na calamiteiten.

Het heldere scherm en het heldere geluid maken het een instrument waarmee eenieder goed kan werken. Met behulp van de signaalklem kan een signaal op geleidende ondergrondse kabels of pijpleidingen gezet worden, welke vervolgens met de Digicat kunnen worden opgespoord.

Voor niet metalen leidingen tot 150mm kan de Digitrace worden ingezet om deze toch te kunnen volgen. Ook Digimouse kan hiervoor worden ingezet alsmede voor het traceren van afvoeren en rioleringen. De Digitex wordt gebruikt bij de Generator stand wat betekent dat de locator een door de Digitex afgegeven  signaal aan metalen geleiders opspoort.

 

xf-Serie

De 700i xf heeft dezelfde functionaliteiten als de 700i, maar nu met uitgebreide zoekfuncties. Zo kan er ook op 512 en 640Hz tracing modes worden gezocht, wat resulteert in een groter bereik. Er kan dus over een langere afstand gedetecteerd worden. Verder is de optie mode-lock handig, zodat de laatst gebruikte modus actief is bij opnieuw opstarten.

Het geheel is los verkrijgbaar of als kit. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij hebben een basis model en een geavanceerd model voor huur beschikbaar.

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten