Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

ATEX telefoon

Huren van uw intrinsiek veilige ATEX telefoon voor zone 1/21 en zone 2/22. Geen investeringen, lage kosten. Het betaalbare alternatief voor aankoop van deze dure telefoon toestellen. ATEX of explosieveilige telefoons en Ex smartphones voor verhuur vindt u bij Metesco.

Productoverzicht ATEX Telefoons zone 1/21

I Safe Atex Telefoon Innovation 1 0 Metesco

I.Safe Innovation 1.0

  • Voorzien van GPS 3G
  • Modern Touchscreen
  • Dual SIM kaart
Is530 1 Atex Smartphone Zone 1 21 Metesco

i.safe IS530.1

  • ATEX smartphone voor zone 1/21
  • Draait op Android 9.0
  • Bluetooth 5.0
Innovation 2 0 Atex Zone 1 Telefoon Metesco

i.safe Innovation 2.0

  • Android 4.2.1 Platform
  • Dual SIM mogelijk
  • Stof -en waterdicht
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Over ATEX meetinstrumenten

Wanneer u aan het werk gaat binnen een ATEX zone is het van belang dat u de juiste apparatuur bij u heeft. Zo kunt u gebruik maken een ATEX telefoon of ATEX smartphone voor communicatie tussen collega’s of een ATEX camera voor het vastleggen van de werkzaamheden op locatie. Ook heeft Metesco ATEX verlichting voor bouwplaatsen, ATEX flowmeters voor het meten van de flow in leidingen en ATEX loadcells voor het meten van kracht of gewicht in de verhuur. Zo huurt u goedkoop en snel de juiste ATEX apparatuur via metesco.nl. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Informatie over verschillende zoneringen

Wanneer er werkzaamheden moeten worden uitgevoerd in een potentieel explosiegevaarlijk gebied, dient vooraf te worden vastgesteld met welke zone er rekening gehouden moet worden. Dit geeft inzicht in de potentiele gevaren en de geschikte meetapparatuur welke mag worden gebruikt. Dit is onder andere terug te vinden via het Arboportaal op de pagina over een explosieve atmosfeer.

Voor gas, damp en nevel is er de indeling op zone 0, zone 1 en zone 2. Voor stof zijn dit zone 20, zone 21 en zone 22.

Terugbelservice Onze terugbelservice

Bel direct: 078 651 11 17

Of laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug.

Ihre Nachricht...
Bitte bestätigen Sie die Bestimmungen zum Datenschutz.