Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

UTM - Inspekt Table 250kN

Zeer nauwkeurige en betrouwbare laboratorium testmachines van Hegewald & Peschke. Specifiek ontwikkeld voor het hogere segment tot 250kN testcapaciteit. Zoals in alle producten gebruikt Hegewald & Peschke alleen de beste kwaliteit componenten. De materiaal test machines van de Inspekt Table lijn zijn leverbaar in de capaciteiten 5, 10, 20, 50, 100 en 250kN.

Product kenmerken

 • Materiaal testmachines tot 250 kN
 • Test proefstukken staal, hout, kunststof etc.
 • Modulaire opbouw voor uitbreidingen
 • Retrofitting en maatwerk mogelijk
 • Zeer nauwkeurig, eenvoudig te bedienen
 • Uitgebreide mogelijkheden in software

Productinformatie aanvraag

NDO Techniek

Over UTM - Inspekt Table 250kN

De Inspekt Table is een Universele Testmachine (UTM) voor het uitvoeren van tests op verschillende componenten en proefstukken van bijv. kunststof en staal op medium capaciteit tot 250kN.

Deze machines in de Inspekt Table serie zijn ontworpen voor eenvoudige tests of tests met een repeterende taak in de hogere capaciteiten. Dit model kan in een range van 5 tot 250kN geleverd worden. De klant kan vervolgens kiezen voor een desktop of stand-alone model. Ook is het veelal mogelijk om uw oude model te vernieuwen (retrofit).

De machine is uitgerust met meerdere moduleslots om eventueel uit te kunnen breiden naar extra opties. De Inspekt Table testmachine kan op zichzelf gebruikt worden voor eenvoudige tests, maar ook in combinatie met een PC. De machine kan via usb- en Lan kabel met de pc verbonden worden. De software LabMaster kan vervolgens ingezet worden voor het programmeren, uitvoeren en analyseren van tests.

De LabMaster software is eenvoudig in opzet en kan worden gebruikt voor eenvoudige, enkelvoudige tests, alsook voor zeer uitgebreide, repeterende tests. Er staan standaard een aantal block programma's in geprogrammeerd bij levering, op basis van de door de klant opgegeven relevante normen / standaarden. U kunt deze natuurlijk aanpassen of zelf nieuwe tests invoeren in het systeem.

De machine heeft een vrij instelbare dwarsbalk met 'force and strain' control. Dit betekent dat er getest kan worden volgens de DIN EN ISO 6892. Verder is de machine voorzien van nauwkeurige krachtopnemers geschikt voor tests onder norm DIN EN ISO 7500.

Metesco heeft een Inspekt Table 250kN beschikbaar, welke u vrijblijvend kunt bekijken met een stukje uitleg. Bel voor een afspraak en wij lichten graag eea toe.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden of kijkt u vrijblijvend op: www.test-machines.nl.

Uitleeswaarde

J + m/s + Hz + N + mm + Kg + Nm + μm + ton + kN +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Utm Inspekt Solo 2 5Kn Metesco

UTM - Inspekt Solo 2.5kN

 • Universele testmachine tot 2.5 kN
 • Voor materiaaltests in laag bereik
 • Retrofitting en maatwerk mogelijk
Utm Inspekt Table Blue 20Kn Metesco

UTM - Inspekt Table Blue 20kN

 • Materiaal testmachines tot 20 kN
 • Voor materiaaltests in medium range
 • Modulaire opbouw voor uitbreidingen