Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

loadcell compressie

Strainstall digitale drukdozen zijn uitgevoerd in RVS en worden geleverd met instrumentatie en verbindingen naar keuze. Drukdozen zijn leverbaar tot een capaciteit van 20.000 kN.

Product kenmerken

  • Capaciteit Compressie tot 1000 kN.
  • Uitlezing via optionele meetversterker
  • Uitlezing ton of kN
  • Optionele bluetooth verbinding
  • Bestand tegen beperkte overbelasting
  • Compact

Productinformatie aanvraag

Kracht & Koppel

Over loadcell compressie

Strainstall's drukdozen zijn weegcomponenten die geschikt zijn voor een groot aantal toepassingen, waaronder extreme omstandigheden zoals bijvoorbeeld onderwater gebruik. Deze robuuste roestvrijstalen drukdozen zijn hermetisch gesloten waardoor ze betrouwbaar en duurzaam zijn.
Elke drukdoos krachtopnemer is uitgerust met een bolvormige bovenzijde waardoor in combinatie met een top verdeelplaat de krachten zoveel mogelijk centrisch in de loadcell worden ingeleid. De loadcellen kunnen worden geleverd met kabel, wifi, lora of analoge uitgang.

Bel Metesco Nederland of download Strainstall's drukdozen gegevensblad.

 

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten