Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Active2 sensorkit

Tam sensoren werken contactloos en meten stress in magnetiseerbaar staal. Torque and More is een jong bedrijf en levert diverse meetinstrumenten voor toepassing in smachine en staalbouw. Contactloos meten van koppel op aandrijf- en schroefassen, meten van axiaal krachten in bvb twistlockbouten van spreaderbeams.

Product kenmerken

  • Non-Contact meet techniek
  • Werkt op elk Ferro-Magnetisch object/as
  • Geen magnetisering noodzakelijk
  • Nagenoeg elke asdiameter >5 mm diameter, geen maximale limiet
  • Betrouwbaar
  • Overbelasting onmogelijk

Productinformatie aanvraag

Kracht & Koppel

Over Active2 sensorkit

De active2 sensorkit is veelzijdig en volledig programmeerbaar. Koppel en vermogensmetingen met verschillende losse sensormodules, filteren van ruis of aanpassen van gegevens om de metingen nauwkeurig af te stemmen op uw toepassing zijn mogelijk. Ook het volledig automatiseren van de meetinstellingen is mogelijk.door de mogelijkheid te kunnen meten van 3 mm tot vrijwel onbeperkte diameter is de Torque and More sensorset vooral geschik voor toepassing als onderzoek, materiaal analyse industrie en bvb windmolentechniek. Doordaat de sensor los geplaatst wordt is het mogelijk of op meerdere plaatsen stress of koppel / torsie te meten met een en dezelfde sensor.

 

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten