Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Metesco Loadcell - Drukdoos 25 Ton

Metesco 25 ton loadcell worden geleverd als set van 3 stuks in één Peli Case. De loadcellen zijn aansluitbaar op 1 uitleesunit via een kabel van ca 10 meter. De kabels zijn via Lemo Stekkers af te koppelen. Elke loadcell is afzonderlijk afleesbaar. Optioneel kunnen datarecorders, pc verbindingen, printers en draadloze verbindingen worden gerealiseerd.

Product kenmerken

  • Metesco Loadcell 25 ton
  • Dataloggen optioneel
  • Dataprinter voor gegevensweergave
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Compacte set van 3 loadcells
  • Uitlezing ton of kN

Productinformatie aanvraag

Kracht & Koppel

Over Metesco Loadcell - Drukdoos 25 Ton

Metesco Nederland is leverancier van loadcellen en weegsystemen voor de bouw en industrie. Speciale toepassingen zoals zwaartepuntbepalingen en datalogsystemen kunnen worden meegeleverd als optie. De drukdozen zijn leverbaar in capaciteiten van 100 Kg tot en met 1000 ton en zijn snel leverbaar. Levering van meerdere aantallen binnen enkele dagen is geen enkel probleem.

Onze loadcel / drukdozen sets worden veelal gebruikt bij het bepalen van zwaartepuntligging van off-shore modules, het meten van krachten en oplegreacties onder bruggen of in sluizen, en monitoren van kracht in zijn algemeenheid. Ook zijn complete meetsystemen leverbaar met bvb verplaatsings opnemers, dataregistratie mogelijkheid of zelfs gelijktijdig waarden printen op een compacte printer of draadloze opslag naar een PC. Onze loadcellen zijn modulair opgebouwd en u kunt in de toekomst daardoor uitbouwen naar meerdere loadcellen in één meetopstelling.

Naast leveren van digitale uitleesunits en dynamometers voor verkoop leveren wij ook complete systemen voor verhuur en verrichten wij assistentie bij het meten on site op uw project. Onze krachtopnemers vinden hun toepassing vooral in de offshore en zware heftechniek.

Uitleeswaarde

Kg + N + ton + kN +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten