Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Fluke 1775 - Power Quality Analyzer

De Fluke 1775 is een hoogwaardige driefasen Power Quality Analyzer inclusief 4 flextangen tot 1500A. Het instrument helpt technici bij het snel en zeker opsporen, registreren en analyzeren van energieparameters en parameters voor de netvoedingskwaliteit.

Product kenmerken

 • 3 fasen Power Quality Analyser
 • Flexibele stroomtangen 1500A
 • Incl. Fluke Energy Analyze Plus-software
 • Instrument met oscilloscoop functie
 • Gevanceerde analyse van harmonischen
 • Meetcategorie 1000 V CAT III / 600 V CAT IV

Productinformatie aanvraag

Elektrotechniek

Over Fluke 1775 - Power Quality Analyzer

Fluke Power Quality Analyzer huren!

De Fluke 1775 is een power quality analyzer voor het meten van netvoedingskwaliteit en energie. Hiervoor wordt het instrument geleverd als complete kit inclusief flexibele stroomtangen tot 1500A en meetsnoeren voor spanning.

Het instrument wordt vanuit Metesco altijd geleverd inclusief de Fluke i430 Flexi-TF-II flexibele stroomtangen met lusdiameter 300mm. De totale kabellengte is 1.8 meter en voorzien van BNC connector. Het meetbereik van deze stroomtangen loopt tot 1500A. Het instrument voldoet aan de hoogste veiligheidsspecificatie in de industrie: 1000V CAT III / 600V CAT IV.

Meten

De Fluke 1770-serie driefasen Power Quality Analyzers verminderen de complexiteit van loggen, storingzoeken en analyse van netvoedingskwaliteit. Ontworpen als de snellere en gemakkelijkere manier om netvoedingskwaliteit te analyseren biedt dit automatische metingen, een eenvoudige gebruikersinterface en -instelling, de beste specificaties in zijn klasse en een vereenvoudigd rapportageplatform. Het instrument kan ook rechtstreeks vanuit het meetcircuit van stroom worden voorzien.

Mis nooit meer een kritische gebeurtenis in de netvoedingskwaliteit - van snelle transienten, harmonischen tot 30 kHz, spanningsschommelingen en de spannings-, stroom- en vermogensmetingen waarmee u uw elektrische systeem kunt karakteriseren.

De functie 'PQ-meter' toont actuele gegevens onmiddellijk op het scherm als u op locatie bent, zodat u tijdens het storingzoeken snel potentiele problemen kunt opsporen. De gedetailleerde functie 'PQ loggen en analyseren' elimineert de complexiteit van de analyse van de netvoedingskwaliteit door u te begeleiden bij het installatieproces, zodat u altijd de juiste gegevens vastlegt.

Metingen vastleggen

Snelle systeemcontroles uitvoeren of gedetailleerde analyses maken van de netvoedingskwaliteit. Altijd zijn consistente gegevens essentieel. De 1775 is in staat om automatisch metingen vast te leggen, zodat u elke keer de juiste gegevens verzamelt, met behoud van flexibiliteit om specifieke parameters te selecteren en aan te passen naar behoefte. Standaard worden 500+ parameters voor de netvoedingskwaliteit vastgelegd, maar dit kan worden aangepast. Vastgelegde meetwaarden kunnen onmiddellijk worden bekeken, gedownload en gedeeld via de Fluke Energy Analyze Plus-software.

Analyseren van gegevens

Het instrument wordt standaard geleverd met Fluke Energy Analyze Plus software. Dit pakket is ontworpen zodat eenieder zonder uitgebreide training direct aan de slag kan. U kunt energiegegevens eenvoudig van het instrument downloaden om deze te analyseren en te benutten voor het rapporteren. Meetwaarden kunnen worden vergeleken met historische waarden en industrienormen om een compleet beeld van de netvoedingskwaliteit in uw gebouw te verkrijgen.

Het uit de meter exporteren van de meetdata kan eenvoudig door middel van de meegeleverde USB datakabel of door simpelweg een USB stick in het instrument te prikken. Na connectie kunt u eenvoudig het gewenste bestand selecteren en openen in de software.

Huren bij Metesco

Bent u geinteresseerd in de huur van dit instrument? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en vraagt u naar de voorwaarden.

Uitleeswaarde

J + kWh + Hz +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Fluke 437-II 400Hz PQA - Metesco

Fluke 437-II - 400Hz Power Quality Analyzer

 • Power Quality- en Energieanalyzer
 • Netvoedingskwaliteit 50Hz, 60Hz en 400Hz
 • Meet aan scheep- en luchtvaart systemen
Fluke 435 Power Quality Analyzer Metesco

Fluke 435 - Power Quality Analyzer

 • PQA Analyzer netkwaliteit
 • Met stroomtangen 40/400 Aac
 • Stroomtangen optie tot 3000 Aac
Ht Instruments Pqa 824 Netanalyzer Metesco

HT Instruments PQA 824 - Netanalyzer

 • Eenvoudig te bedienen netanalyzer
 • Intern geheugen of met CF card
 • Geleverd met 4 flexibele stroomtangen