Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

UTM - Inspekt Table Blue 20kN

Zeer nauwkeurige en betrouwbare laboratorium testmachines van Hegewald & Peschke. Specifiek ontwikkeld voor het midden segment tot 20kN testcapaciteit. Zoals in alle producten gebruikt Hegewald & Peschke enkel de beste kwaliteit componenten. De materiaal test machines van de Inspekt Table Blue lijn zijn leverbaar in de capaciteiten 5, 10 en 20 kN.

Product kenmerken

 • Materiaal testmachines tot 20 kN
 • Voor materiaaltests in medium range
 • Modulaire opbouw voor uitbreidingen
 • Retrofitting en maatwerk mogelijk
 • Zeer nauwkeurig, eenvoudig te bedienen
 • Uitgebreide mogelijkheden in software

Productinformatie aanvraag

NDO Techniek

Over UTM - Inspekt Table Blue 20kN

De UTM Inspekt Table Blue is een Universele Testmachine (UTM) voor het uitvoeren van tests op verschillende componenten en proefstukken van bijv. kunststof en staal op medium capaciteit tot 20kN.

De machines in de Inspekt Table Blue serie zijn ontworpen voor standaard tests met een repeterende taak. De machines zijn goed inzetbaar bij het controleren van de productkwaliteit tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Tijdens de eenvoudige tests is het niet nodig om deze machine aan te sluiten op een computer, de meetwaarden worden weergegeven op een geïntegreerd display.

Dit model kan in de capaciteiten 5, 10 en 20 kN geleverd worden. De klant kan vervolgens kiezen voor een desktop of stand-alone model. Ook is het veelal mogelijk om uw oude model te vernieuwen (retrofit).

Alle elementen van de machine zoals de voeding en aansturing zijn verwerkt in het tafelmodel. Een digitale controller zorgt er voor dat u de machine kunt gebruiken en gelijktijdig data kunt verzamelen. De machine is uitgerust met meerdere moduleslots om eventueel uit te kunnen breiden naar extra opties.

De Inspekt Table Blue testmachines kunnen op zichzelf gebruikt worden voor eenvoudige tests, maar ook in combinatie met een PC. De machine kan via usb- en lan kabel met de pc verbonden worden. De LabMaster software is eenvoudig in opzet en kan worden gebruikt voor eenvoudige, enkelvoudige tests, alsook voor zeer uitgebreide, repeterende tests. Er staan standaard een aantal block programma's in geprogrammeerd bij levering, op basis van de door de klant opgegeven relevante normen / standaarden. U kunt deze natuurlijk aanpassen of zelf nieuwe tests invoeren in het systeem.

Om de veiligheid van de gebruiker te garanderen is het mogelijk om de machine uit te rusten met verschillende beveiligingen. Dit is vooral belangrijk met testobjecten die bijvoorbeeld uit elkaar kunnen spatten (glas, staal). Ook kunnen er elektrische sloten geplaatst worden die u kunt bedienen met de LabMaster software.

Metesco heeft een 10kN Inspekt table blue als demo beschikbaar in Ridderkerk. U bent van harte welkom om deze eens te bekijken. Bel voor een afspraak en wij lichten de mogelijkheden van de machines en de software graag toe.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden of kijkt u vrijblijvend op: www.test-machines.nl.

 

Uitleeswaarde

J + m/s + Hz + N + Kg + mm + μm + ton + kN +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Utm Inspekt Solo 2 5Kn Metesco

UTM - Inspekt Solo 2.5kN

 • Universele testmachine tot 2.5 kN
 • Voor materiaaltests in laag bereik
 • Retrofitting en maatwerk mogelijk
Utm Inspekt Table 250Kn Metesco

UTM - Inspekt Table 250kN

 • Materiaal testmachines tot 250 kN
 • Test proefstukken staal, hout, kunststof etc.
 • Modulaire opbouw voor uitbreidingen