3D Scanner HandySCAN SILVER Series

Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

3D Scanner HandySCAN SILVER Series

De Handyscan 3D | Silver Series van onze partner Creafom is een innovatieve en zeer revolutionaire oplossing voor het 3D-scannen van objecten en oppervlakken. Het apparaat biedt nauwkeurige en zeer precieze resultaten De Handyscan is draagbaar, gebruiksvriendelijk, en is geschikt voor diverse industrieën.

Product kenmerken

 • 3D- analyse en meetoplossing, eenvoudig te gebruiken
 • Zelfpositionering met dynamische referentie
 • Bruikbaar voor complexe en moeilijke oppervlakken
 • Portable, past eenvoudig in een koffer
 • Snelle installatie, in minder dan 2 minuten aan de slag
 • Gebruiksvriendelijke interface en ergonomisch ontwerp
 • Real-time visualisatie, laptop plus software wordt bijgeleverd

Productinformatie aanvraag

NDO Techniek

Over 3D Scanner HandySCAN SILVER Series

Nauwkeurige en precieze 3D-modellen

De Handyscan 3D | Silver Series maakt gebruik van de laatste in laser- en beeldtechnologieën om objecten in real-time in 3D te scannen. Het apparaat zorgt ervoor dat gebruikers  is voorzien van een hoge-resolutie camera en een geavanceerd laser-scanningssysteem dat precies de details van het object vastlegt. Hierdoor worden uiterst nauwkeurige en precieze 3D-modellen verkregen, die in bijvoorbeeld AutoCad gebruikt kunnen worden voor verdere analyse en ontwikkeling. Onderdelen en verschillende objecten kunnen zo gescand en geanalyseerd worden.

Portable voor het scannen op iedere locatie

Een van de unieke kenmerken van de Handyscan 3D | Silver Series is zijn draagbaarheid. Het apparaat is compact en licht, waardoor het gemakkelijk te transporteren en op locatie te gebruiken is. Hierdoor is het perfect voor toepassingen waarbij het object niet verplaatst kan worden naar bijvoorbeeld een research laboratorium, zoals inspecties op bouwplaatsen of de werkvloer. De scanner is compact en past in een kleine, draagbare koffer, die overal mee naar toe genomen kan worden. Door continue triangulatie van de optische reflectoren kan de Handyscan de relatieve positie ten opzichte van het object bepalen. Hierdoor is deze kleine, lichtgewicht handheld als stand-alone apparaat te gebruiken en is er geen statief of addditioneel apparaat mogelijk.

Makkelijk 3D-Scannen

Ook heeft de Handyscan 3D | Silver Series een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface. Het apparaat is eenvoudig te bedienen, zelfs door gebruikers zonder enige 3D-scanervaring. Het apparaat kan snel en efficiënt gebruikt worden. Waardoor veel tijd bespaard wordt.

Toepassingen en voorbeelden voor gebruik

HandySCAN 3D | SILVER Series kan voor een breed scala aan toepassingen gebruikt worden. Onderstaand enkele voorbeelden:

 1. Productontwikkeling: De nauwkeurige 3D-modellen die met de HandySCAN 3D | SILVER Series verkregen worden, worden gebruikt om nieuwe producten te ontwerpen en te verbeteren. Het apparaat wordt bijvoorbeeld gebruikt om prototypes te scannen en deze verder te ontwikkelen of te verbeteren;
 2. Kwaliteitscontrole: De HandySCAN 3D | SILVER Series kan worden gebruikt om producten te inspecteren op afwijkingen of interne schade. Dit leidt tot een hogere kwaliteitscontrole, verbetering van productieprocessen, en grotere veiligheid.
 3. Onderzoek en ontwikkeling: Het apparaat kan worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling, waaronder de analyse van oppervlaktekenmerken en de ontwikkeling van nieuwe materialen en technologieën.
 4. Inspecties: De HandySCAN 3D | SILVER Series wordt gebruikt voor inspecties in de bouw en de infrastructuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: brugdelen, tunnels, gebouwen en nog tal van andere objecten.
 5. Archivering en documentatie: Ook voor het documenteren en vastleggen van belangrijke objecten en structuren is de HandySCAN 3D | SILVER Series perfect. Hierdoor wordt bijvoorbeeld archivering van objecten mogelijk, wat leidt tot een betere bewaring en beschikbaarheid van historische en culturele erfgoederen.

Toepassingen van onze partner Creaform, de fabrikant van de HandySCAN

Het Canadese Ceaform is een wereldwijd opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in producten en diensten wat betreft 3D-meet- en scantechnologie. In Nederland / Benelux is Metesco exclusive rental partner van Creaform. Wanneer u vragen heeft over 3D-scannen of het huren van de HandySCAN 3D, horen wij het vanzelfsprekend heel graag.

Neem voor vragen en meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten