Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Flexiheat EX ATEX 15KW 400V heater

De ideale verwarming/heater voor gebruik in ATEX Zone1 of Zone2 omgeving. Heaters voor inzet in Offshore en petrochemie, maar uiteraard ook toepasbaar op andere locaties.

Product kenmerken

  • ATEX Zone1 & Zone2 (gas)
  • Compact, lichtgewicht heater
  • P65 bescherming
  • Airflow warme lucht 2130m3/hour
  • 15 kW Vermogen
  • Koppelbaar aan SA Luchtslangen

Productinformatie aanvraag

Kracht & Koppel

Over Flexiheat EX ATEX 15KW 400V heater

Metesco verkoop sinds jaren apparatuur op ATEX gebied. Met de vertegenwoordiging bvan SA Equip kunnen wij nu ook verwarming en portable tracing voorzieningen leveren.

De Flexiheat is met 15KW/400V/32A een uiters krachtige heater die zorgt voor een aangenaam klimaat in een ATEX omgeving. Door de compacte bouw is het apparaat makkelijk mee te nemen naar locaties die moeilijk toegangkelijk zijn.

Specificaties FLEXIHEAT heater: Capaciteit:15 kW 400 Volt 32A
Afmetingen:760mm x 560mm x 560mm
Certificering:         Ex II 2 G c IIB T3          Ex d e IIB T3 Gb

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten