Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Advanced Active-3 Torque Sensor Kit

Plug en Play contactloos meetsysteem wat snel te plaatsen is en ook weer demonteerbaar voor inzet op andere locatie. Torsie metingen met een kleine sensor ei vrijwel overal plaatsbaar is of vormgeving volgens maatwerk voor productie toepassingen. De active3 kit is het ideale meetsysteem voor machines, tandwielkasten en aandrijvingen. Ook is het mogelijk met een vlakke sensor stress in balken/metalen objecten te meten. De nauwkeurigheid haalt 0.2%fs.

Product kenmerken

  • Geen werkzaamheden aan de as noodzakelijk
  • Geen schade door overbelasting
  • Veroudert niet, geen slijtage
  • Afstand tot as 3 mm
  • Voor alle magnetiseerbare materialen
  • Analoge output, optioneel MOD/CAN/RSxxx
  • Windows software optioneel

Productinformatie aanvraag

Kracht & Koppel

Over Advanced Active-3 Torque Sensor Kit

Sensor module maatwerk

TAM biedt standaard en aangepaste specifieke Sensing Modules om tegemoet te komen aan een breed scala van toepassingsspecifieke situaties. De Sensing Module is aangesloten op de meetunit via een kabel die ook kan worden aangepast. Maatwerk electronica is ook leverbaar zodat ten alle tijde een koppeling met uw eigen systemen mogelijk is, dan wel dat u via een analoog uitgang signaal de metingen verricht. Er zijn weinig tot geen beperkingen, slechts de voorwaarde de sensor op 3 mm vana de as te plaatsen is van belang en uiteraard dient de as magnetiseerbaar te zijn.

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten