078 651 11 17

Colt 4 T - Rookmachine Lekdetectie

De Colt 4 turbo is een krachtige rookmachine voor het uitvoeren van metingen op het gebied van lekdetectie. Het is een compact instrument waarmee u in een mum van tijd een ruimte vol met rook kunt zetten. Wanneer de ruimte vol rook staat, kunt u eenvoudig zien waar de rook verdwijnt of naar toe trekt.

De rook is op waterbasis en daardoor niet giftig of vervuilend. De deeltjes grootte is 0.2 micron mmd, waarmee ook kleine lekken kunnen worden gedetecteerd.

De rook wordt gegenereerd door gebruik te maken van de Aerosols, die standaard worden meegeleverd. Dankzij de grotere heaters in het instrument wordt er nog meer rook gegenereerd dan bij de voorgangers van de Colt 4.

Dit is een zeer eenvoudige manier van lekdetectie, voor meer specifiek leidinglekkages opsporen adviseren wij de Leakshooter.

Rookmachine Colt 4 Turbo
lekdetectie rookmachine colt4
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compacte & robuuste rookmachine
  • Vul ruimte snel met rook
  • Rook op waterbasis, niet giftig / vervuilend
  • Controleerbare rook output
  • Deeltjes grootte 0.2 micron mmd
  • Geleverd inclusief extra Aerosols
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.