Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Leica Geosystems – Digicat 500i & 500i xf

Voor leidingwerk wat zelf geen signaal afgeeft is er de mogelijkheid om een toon aan te brengen met behulp van de digitex signaal transmitter. Er kan hiermee een toon/signaal op de kabel of leiding worden gezet waardoor deze volgbaar wordt met de locator. Leverbaar in 1W en 3W.

Product kenmerken

  • Eenvoudig in gebruik
  • Zeer hoge gevoeligheid
  • Automode om fouten te voorkomen
  • Brede inzetbaarheid in geotechniek, bouw , GWW, electrotechniek
  • Snel leverbaar inclusief accessoires

Productinformatie aanvraag

Bouw & Civiel

Over Leica Geosystems – Digicat 500i & 500i xf

De Digicat 500i is de meest geavanceerde Leiding of Kabeldetector met een automatische controle en combi mode voor minimaliseren van menselijke fouten tijdens grondwerkzaamheden. De nauwkeurige en betrouwbare opsporing van nutsleidingen vermijdt schades tijdens graaf- en onderhouds werkzaamheden.

Het heldere scherm en het heldere geluid maken het een instrument waarmee iedereen goed kan werken. Met behulp van de signaalklem kan een signaal of toon op kabel of pijpleiding gezet worden, welke vervolgens weer met de Digicat kan worden opgespoord.

Voor niet metalen leidingen tot 150mm kan de Digitrace worden ingezet om ook deze te kunnen volgen. Ook Digimouse - een aparte module die u in de leiding invoert - kan hiervoor worden ingezet voor het traceren van kunststof afvoeren en rioleringen.

 XF-Serie

De Leica 500i xf metaaldetector heeft dezelfde functionaliteiten als de 500i, maar nu met uitgebreide zoekfuncties. Zo kan er ook op 512 en 640Hz tracing modes worden gezocht, wat resulteert in een groter bereik. Er kan dus over een langere afstand gedetecteerd worden. Verder is de optie mode-lock handig, zodat de laatst gebruikte modus actief is bij opnieuw opstarten. 

Het geheel is los verkrijgbaar of als kit. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij hebben de meest geavanceerde variant (Digicat 750i xf) ook voor huur beschikbaar.

De Digicat serie is per 2019 vervangen door de DD100 serie. U vindt op deze pagina de benodigde informatie.

Uitleeswaarde

mm + Hz + m +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten