078 651 11 17

Dynafor Handifor - Dynamometer

De Tractel Handifor is een dynamometer, ook wel testklok of kraanweger genoemd, voor het wegen van lasten in magazijnen, halfproducten en meten van kracht in het lage bereik .Het instrument heeft een meetbereik varierend van 20 kg tot 200 kg.

Het instrument heeft een geintegreerde display op het instrument zelf van 14mm (5 digits), met een weergave in kg, lbs of daN. Bij dit type wordt geen draadloze display geleverd.

Het instrument heeft een meetnauwkeurigheid van ± 0.5% en een safety factor van 4 x de WLL. De dynamometer is in overeenstemming met CEM2004/180/C.

Metesco is distributeur voor Tractel en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Tractel dyanfor handifor
huur uw dynamometer, koop uw dynamometer
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compact en licht van gewicht
  • Loadcell met geïntegreerde display
  • Units: kg, lbs, daN
  • Meetbereik tot 200 kg
  • Nauwkeurigheid ±0.5%
  • Safety factor 4 x WLL
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.