078 651 11 17

Proceq Profometer 5+

De Proceq 5+ dekkingsmeter is geschikt voor detectie van wapeningstaven, voorspandraden en om de dekking boven de wapeningstaaf nauwkeurig in kaart te brengen. Ook is het mogelijk om de diameter van de wapeningstaven te bepalen en om de gegevens op geordende wijze in een statistiek rapport vast te leggen. De meter is daarom voorzien van een datalogger welke u met bijbehorende software aan een PC kan koppelen om de gegevens uit te lezen. Met de grenswaarde-instelling is het mogelijk om op een snelle wijze de minimale dekking controleren doordat er een akoestisch signaal klinkt bij overschrijden van de ingestelde grenswaarde.

U kunt deze meter huren als complete set waarmee u direkt van start kunt. Proceq biedt een uitgebreid programma aan meetinstrumenten voor de bouw. Kijk verder op onze website voor informatie of op youtube voor een korte uitleg van de werking. Ook verhuren wij meetapparatuur van HILTI, waaronder de radarmeter HILTI PS1000.

Proceq Profometer 5+
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Wapening detectie tot 180 mm
  • Nauwkeurigheid ±2-4mm
  • Overzichtelijk display
  • Datalog functie
  • Statische metingen
  • Data uitleesbaar via meegeleverde software
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.