078 651 11 17

Metflow TA10 - Inregelaar afsluiters

De nieuwe flowcomputers van Metesco Nederland BV voor het inregelen van de veel gebruikte inregelafsluiters in de installatiewereld van zoals bijvoorbeeld van Tour anderson, Econosto, Oventrop, Honeywell, Danfoss en vele andere merken.  

De meters registreren het drukverschil en bepalen daaruit het debiet. De mogelijkheid tot instellen van de meest voorkomende merken en typen afsluiters maken het instrument multifunctioneel.
Compleet geleverd in Peli Flight case, meetslangen + meetnaalden, gebruikshandleiding, oplader en USB adapter.

De meters zijn gebruikersvriendelijk in bediening en ontwerp en dankzij de eenvoudige bediening zal de meetprocedure sneller verlopen. De communictie via pc vindt plaats via mini usb aansluiting. de meetgegevens kunnen in de software worden geanalyseerd en gerapporteerd.

Metflow TA10 - Inregelaar afsluiters
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meting van verschildruk en debiet
  • Gangbare merken afsluiters in geheugen
  • 1200 kleppen met foto en karakteristieken
  • Merken als TA, Oventrop en Danfoss
  • Oplaadbaar, draagbaar, intuitief
  • Logfunctie 20.000 meetwaarden
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.