078 651 11 17

Hioki 3196 - Netkwaliteit en Energiemeter

Voor monitoren van spanning, energie of frequentie, het werkelijk, blind en schijnbaar vermogen en nog veel meer waarden welke van belang zijn bij meten van power quality van uw energienet. De meters slaan alle gewenste en noodzakelijke gegevens op in een groot geheugen. Of het nu gaat om de cosinus phi, harmonischen tot de 49e of het energieverbruik, alle parameters kunnen worden uitgelezen in de grote grafische display of naar de pc worden gehaald voor analyse en rapportage. Na het downloaden van de opgeslagen gegevens in de datalogger is met behulp van de meegeleverde software vervolgens een uitgebreide analyse mogelijk.

HIOKI 3 fasen schrijvende meter nu ook te huur bij Metesco.

Deze schrijvende meters kunt u inzetten voor digitaal vastleggen van onder andere stroom, spanning, overspanning, spanningsveranderingen, frequentie, werkelijk-, blind- en schijnbaarvermogen, energieverbruik, Cos Phi, harmonischen tot de 49ste en het energieverbruik.

Hioki 3196 - Netkwaliteit en Energiemeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meten van spanningspieken
  • Meten van energieverbruik
  • Power quality conform EN50160
  • Snel inzetbaar
  • Nauwkeurig meten
  • Groot meetbereik stroomtangen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.