078 651 11 17

Krautkramer Metaal diktemeter - DM4

DM4-DL metaal dikte meter van Krautkramer een eenvoudig in te zetten staal en metaal diktemeter. Het instrument levert de meest accurate meetresultaten bij een compact formaat en ergonomische vormgeving. Dit instrument kan onder andere gebruikt worden voor meten van scheepshuiden van staal en lichtmetaal.

Het instrument wordt standaard geleverd met een sensor met meetbereik van 1-200mm en een resolutie van 0.01mm. Het instrument is eenvoudig te bedienen en de gebruiker kan het instrument met een 1 of 2 traps kalibreren. Zo verkrijgt u optimaal resultaat.

Geleverd als complete kit met handleiding en koppelgel. Voor het meten op verf, coating of corrosie adviseren wij een van de Tritex instrumenten.

Krautkramer Metaal diktemeter - DM4
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Lichtgewicht met draagriem
  • Eenvoudig te bedienen
  • Stabiele uitlezing, hoge betrouwbaarheid
  • Geleverd inclusief koppelpasta
  • 200 uur werken op 2 AA Batterijen
  • Sensor meetbereik 1-200mm
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.