078 651 11 17

Krachtopnemer - Centor Dual R

De Andilog Centor Dual Touch R is een krachtinstrument waaraan 2 sensoren kunnen worden gekoppeld. Het instrument kan meetwaarden simultaan weergeven en hiervan calculaties maken. Standaard wordt het geleverd met een krachtsensor en optioneel kunnen andere sensoren worden gekoppeld (SPIP techniek). De sensoren waaruit gekozen kan worden zijn voor het opnemen van kracht, torsie en verplaatsing.

De Dual Touch R heeft net als de standaard Dual Touch een (realtime) grafische weergave van de meetwaarden. U kunt meetwaarden tegen elkaar afzetten. Sensor 1 vs. Sensor 2, Sensor 1 vs. de tijd, Sensor 2 vs. de tijd, Sensor 1&2 vs. de tijd.

Het instrument beschikt over voorgeprogrammeerde calculaties als breekkracht, gemiddelde, pieken, snelheid, tijd tot maximum waarde enzovoorts. Het heeft een touchscreen en een zeer overzichtelijk en intuïtief menu. Verder heeft het bluetooth connectiviteit (voor draadloze verbinding naar PC software), een RS232 en USB aansluiting en een USB Data Recording mogelijkheid, waarmee u direct naar een USB stick kunt loggen.

Het meetinterval is maximaal 5000 Hz per kanaal en een nauwkeurigheid van 0,1% F.S. Robuust en geschikt voor gebruik in veeleisende omgeving. Het instrument kan worden geleverd in minimale capaciteit tot 5N en dit loopt tot maximaal 50.000N.

Metesco biedt deze aan voor verhuur en verkoop. Vraat u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Andilog centor touch kopen bij Metesco
datalogger kopen, datalogger huren, krachtopnemer metesco, caligraph software
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Krachtopnemer digitaal, 2 externe sensoren
  • Meten van kracht, torsie en verplaatsing
  • Nauwkeurigheid van 0.1% f.s.
  • Capaciteit tot 50kN / 600Nm
  • Geheugen voor 2000 meetwaarden
  • Grafische weergave meting (realtime)
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.