Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Ankertester M2008 - 145kN

Hydrajaws M2008 tensioners maakt beproeven van verankering systemen en simpel en eenvoudig. Onderzoek van veiligheidsankers, nagelankers, chemische ankers of betonschroefankers en steiger verankeringen was nooit zo eenvoudig. Bel 078 651 11 17 voor meer informatie of demonstratie. M2008 testerkit.

Product kenmerken

 • Heavy Duty ankertester
 • Capaciteit tot 145 kN
 • Verstelbaar in 11 hoogtes
 • Geschikt voor diameters tot M30
 • Hydraulische krachtopbouw
 • Digitaal, Optioneel met Bluetooth

Productinformatie aanvraag

Bouw & Civiel

Over Ankertester M2008 - 145kN

Hydrajaws type 2008, Beproeven van verankeringen.


Hydrajaws tensioners voor testen en beproeven van uw dak verankeringen. Onderzoek, keuren of beproeven van veiligheidsankers, nagelankers, chemische ankers of betonschroefankers was nooit zo eenvoudig. Ideaal instrument, ook gewoon voor testen van inslagpluggen of Hilti nylon pluggen.

Met de Hydrajaws testers bent u in staat testen uit te voeren op snelbouwankers in bijvoorbeeld kalkzandsteen en beton. Voor kalkzandsteen kunt u denken aan testen van producten op verschillende aspecten zoals trek, afschuiving of gecombineerde belastingen en of verankeringdieptes.

De Hydrajaws tensioners bieden inzicht in de veilige houdkracht van verankering systemen. U kunt de SWL testen van nieuwe en bestaande bevestigingspunten zoals is voorgeschreven in de verschillende normen. Voorbeeld: de Europese regelgeving NEN-EN365 schrijft voor in combinatie met de EN 795/353-1/2 dat elke permanente valbeveiliging minimaal 1 keer per jaar doelmatig getest word overeenkomstig de EN 795:2012 of  de EN 1263.

Hydrajaws M2008 is voorzien van een lichtmetalen constructie die geschikt is voor grote trekkrachten tot 14.5 ton. De brug verdeelt de kracht en leid deze via een 3-punts verstelbare poten naar de ondergrond. De brug is eenvoudig te monteren en verstelbaar in 11 hoogtes.

De tester oefent een zuiver liniaire kracht uit door middel van een spindel die hydraulisch wordt aangedreven. De gegevens zijn af te lezen op de geïntegreerde digitale display welke optioneel ook aan uw smartphone kan worden gekoppeld. Ook gerrijn staven en kleine hijsogen kunt u met dit multifinctionele instrument beproeven.

Als verdeler voor Hydrajaws kunnen wij u het beste advies geven over de toepassingen. Ook voor keuren en kalibratie van Hydrajaws of uw HILTI HAT 28 of DPG100 kunt u bij ons terecht. 

Uitleeswaarde

Kg + N + kN +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Ankertester Model M2000 25Kn Metesco

Ankertester Model M2000 - 25kN

 • Testbelasting tot 25 kN
 • Lange 50mm slag
 • Eenvoudig in gebruik
Ankertester M2050 50Kn Metesco

Ankertester M2050 - 50kN

 • Trekbelasting max. 50kN
 • 50mm slag
 • Afneembare 50kN display/meter