078 651 11 17

Dynafor LLX1 - Trekkrachtmeter

Deze LLX1 is een trekklok met een capaciteit van 500 kg tot 20.000 kg (20 ton).

Deze variant heeft een display op het instrument zelf,  Hierop kan men de belasting aflezen in ton, kN en kg. Optioneel kunt u ervoor kiezen een remote display mee te bestellen. Zo kunt u tot een afstand van 80meter overbruggen met de uitlezing.

Deze trekklokken worden geleverd als complete set, optioneel inclusief bijpassende sluitingen. Ook wordt een recent kalibratie certificaat meegeleverd. De nauwkeurigheid is ± 0.2% van de afgelezen waarde.

Dit instrument heeft een veiligheidsfactor van minimaal 4 x WLL, beschermingsklasse IP65 en een bedrijfstemperatuur  van -20°C tot +40°C.

Metesco verhuurt en verkoopt de Tractel Dynafor loadcells. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Trekkracht meter met geintegreerde display
huur of koop kraanweger
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Robuuste trekklok met display
  • Optioneel met draadloze display
  • Capaciteit tot 20 ton
  • Units: kg, t/daN, kN/lbs, ton (US)
  • Geleverd als set inclusief sluitingen
  • Nauwkeurigheid ± 0.2% belasting
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.