078 651 11 17

Proceq Schmidthamer type N / Type L

De Original Schmidt Type N is een beton testhamer voor het in kaart brengen van de druksterkte van betonnen objecten. Met een meetbereik van 10 tot 70 N/mm² en een slagenergie van 2207 Nm, is dit de meest gangbare testhamer in de markt. Dankzij de hoge slagenergie is de kans op een geslaagde meting altijd hoog.

Vanzelfsprekend zijn er ook situaties waarbij er sprake is van kwetsbaar of vers beton met een dikte van < 100mm. Hiervoor adviseren wij de Type L hamers. De slagenergie van deze variant is slechts 0.735Nm.

Inmiddels zijn er ook nieuwe, digitale testhamers op de markt. U kunt hiervoor kijken naar de Original Schmidt Live of de Silverschmidt.

Schmidthamer Type N is gelijk aan type NR, echter registratie van gegevens op papier is niet mogelijk. De uitlezing is zichbaar op de lineaal aan de meter. Levering incl. carborundumsteen en een draagkoffer.

Proceq Schmidthamer type N / Type L
Proceq Schmidthamer type N / Type L
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Zwitserse precisie & topkwaliteit
  • 50 jaar bewezen kwaliteit en ervaring
  • 2207Nm of 0.735Nm slagenergie
  • Aflezing meetresultaat op meetlat
  • Eenvoudige bediening
  • Nauwkeurig en betrouwbaar
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.