Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Betonhardheidsmeters

Betonhardheidsmeters bieden een niet-destructieve methode om de hardheid van betonoppervlakken en constructies te meten, waardoor schade aan het materiaal wordt voorkomen. Deze geavanceerde instrumenten maken gebruik van ultrasone technologie en bieden nauwkeurige metingen van de hardheid van beton, wat essentieel is voor kwaliteitscontrole en duurzaamheid van bouwprojecten. Met Proceq betonhardheidsmeters kunnen gebruikers snel en efficiënt metingen uitvoeren, waardoor de inspectietijd wordt verkort en de productiviteit wordt verhoogd.

Productoverzicht Betonhardheidsmeters

Proceq Schmidthamer Type N Type L Metesco

Proceq Original Schmidt type N/type L

  • Zwitserse precisie & topkwaliteit
  • 50 jaar bewezen kwaliteit en ervaring
  • 2207Nm of 0.735Nm slagenergie
Geen afbeelding gekozen

Proceq Digischmidt (Schmidthamer)

  • Detectie zwakke plekken
  • Gegevensopslag op PC
  • Rapportage via PC

Betonproefhamers

Een betonproefhamer (Schmidthamer of terugslaghamer) is een handgereedschap voor de bouw. Schmidthamers worden gebruikt om op eenvoudige en niet-destructieve, wijze de vastheid van een materiaal te controleren. 

In de bouwindustrie wordt de betonproefhamer gebruikt bij het controleren van verhard beton. Een andere toepassing is bijvoorbeeld geologie, waar de terugslaghamer gebruikt kan worden om de relatieve hardheid van gesteente te bepalen.

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.