078 651 11 17

Ex Camera Zone 0 - Icam 502

De nieuwste Zone0 explosieveilige digitale fotocamera van Extronics is geschikt voor gebruik in een Atex explosiegevaarlijke omgeving zone0. Deze camera is ATEX, IECEx en FM gecertificeerd en is vervaardigd van een robuuste antistatische kunststof. De camera is uitgerust met een nieuwe high performance lens, verbeterde 4-LED-flitser, geavanceerde anti-tril en beeldscherpte technologie.

De nieuwe iCAM502 is compact en licht en tevens intrinsiekveilige digitale fotocamera geschikt voor Zone0. De camera is voorzien van een memorecorder die de tekst opslaat bij de foto en als zodanig met downloaden ook bijeen houdt. Geschikt voor het nemen van haarscherpe beelden vanaf ca. 5cm. Het is de meest lichte en compacte fotocamera de iCAM502 perfect voor algemene controles in de industrie en uiteraard ATEX en IECEx gecertificeerd, de iCAM502 is uiterst compact en licht van gewicht zodat u er prettig en de gehele dag kan worden gebruikt. Het compacte en slanke lichtgewicht ontwerp van nog geen geen 200g leent zich bij uitstel voor het werrken met een hand. In tegenstelling tot de Cordex camera en batterij beschikt de Icam502 over verwisselbare batterijen in AA formaat. Dit betreffen dan algemeen verkrijgbare Duracell types die tegen acceptabele kosten beschikbaar zijn bij iedere goede elektronica winkel of vakhandel.

Gegevensoverdracht naar een computer of laptop is erg eenvoudig uit te voeren met de bij geleverde usb-kabel. De camera is compact en licht in  gewicht in tegenstelling tot de Cordex camera's.

Atex camera zone 0 huren bij metesco
Huur of koop uw atex camera bij Metesco Nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Zone 0 Explosieveilig
  • High Performance Lens
  • Krachtige LED-flitser
  • Tijd en datum op afbeelding
  • Memorecorder
  • 3.1 Megapixel
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.