078 651 11 17

Testklok Atex zone 1 - 120 ton

Scotload Load link met een capaciteit van 120 ton. Deze testklok wordt geleverd inclusief draadloze uitleesunit met een bereik tot 350 meter en 2 greenpin sluitingen (mits benodigd). De gespecificeerde afwijking is < 0,25% full scale.

Dit instrument is gecertificeerd voor gebruik in Atex zone 1, geldend voor zowel het instrument als de handunit.  Typische toepassing in de offshore & marine.

De trekklokken van Scotload (handelsnaam van Strainstall) zijn voorzien van een smartload unit, wat onder andere betekent dat er meerdere loadcells op hetzelfde display kunnen worden weergegeven. Het (optionele) loggen gebeurt op de smartload module in het instrument, waardoor er nooit sprake is van te weinig geheugen in de display. Ook niet bij koppeling van meerdere krachtopnemers aan dezelfde display.

Deze dynamometers worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van afgeronde randen bij de hijsgaten. Hiermee worden eventuele negatieve gevolgen van optredende torsie uitgesloten. Verder is per september 2018 de body aangepast, om nog meer gewichtsbesparing te realiseren.

Wij leveren deze loadcell vanzelfsprekend inclusief kalibratie certificaat en atex certificaat.

Metesco kan als distributeur van Strainstall deze instrumenten aanbieden voor zowel verkoop als verhuur. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Atex testklok huren bij Metesco Nederland, Scotload, Strainstall, Tractel
Huur een atex trekklok voor zone1 bij Metesco Nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Testklok 120 ton
  • Atex zone 1 gecertificeerd
  • 0,25% full scale
  • Met draadloze uitleesunit en software
  • Geleverd als set inclusief sluitingen
  • Geleverd inclusief certificaten
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.