078 651 11 17

Robotic Total Station POS180

De Hilti POS 180 is een Robotic Total Station welke wordt bediend met de POC200. Maximale tussenafstand voor de bediening is 3000 meter.

Deze Robotic Total Station is te bedienen door 1 persoono en is specifiek ontwikkeld voor:

- Het uitzetten van posities voor uitgravingen, bekisting en bevestigingspunten op vloeren en plafonds
- Het vertciaal uitzetten op wanden
- Het uitzetten en overbrengen van stramienen/assen op verschillende verdiepingen
- Het nauwkeurig meten van afstanden en hellingen

Met de POS180 meet u nauwkeurig afstanden tot oppervlakken zonder gebruik van extra reflectors. Verder kan het vrijwel overal worden gestationeerd met behulp van een loodlaser.

De Hilti POS 180 Robotic Total Station zorgt voor enorme productiviteits verbetering. Door meten en uitzetten volgens het BIM principe wint u tijd en voorkomt u stagnatie, meerkosten en vooral ergenis. De POS 180 van Hilti is een total station die het mogelijk maakt om na een korte leertijd van hooguit 2 uurtjes het toestel te bedienen. Uw autocad tekeningen met belangrijke punten kunt u uploaden naar het toestel waarna u snel en efficient gegevens kunt uitzetten op locatie. Inmeten gaat omgekeerd en net zo snel. Het toestel kan door één persoon betrouwbaar en efficiënt worden bediend.

De Hilti point Creator kan uit 3D-AutoCad-modellen puntgegevens met attributen genereren. Deze gegevens kunnen dan direct naar het Robotic Total Station overgedragen worden.
Met de Hilti Profis lay-out Software kunnen eenvoudige plangegevens worden gegenereerd, maar ook gegevens van uw PS1000 scanner worden ingelezen en/of worden verwerkt. De combinatie van gegevens die u met zowel de PS1000 radar wapening scanner als de POS 180 kunt genereren is ongekend.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Robotic Total Station POS180
Robotic Total Station POS180
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Uitzetten en meten door 1 man
  • Grote hoeknauwkeurigheid
  • Draadloze bedieningsunit tot 3000m
  • Geen cursus benodigd om mee te werken
  • BIM meten en uitzetten
  • Hilti Profis lay-out Software voor autocad
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.