078 651 11 17

Olson betondiktemeter CTG1

De CTG (Concrete Thickness Gauge) wordt gebruikt voor het meten van de dikte van betonnen segmenten, vloeren en platen. De meter beschikt over functies als diktemeting, scheurdetectie en maakt het mogelijk om vanaf één zijde de dikte van beton te kunnen meten. De mogelijkheden als data-analyse, data-opslag en-uitgang naar pc met uitgebreide software voor analyse en rapportage maak de toepassing compleet. Het apparaat op zich is bruikbaar voor iedere leek en binnen 30 minuten aan te leren. Het is een intelligent dikte-meetinstrument dat draagbaar, accuraat en eenvoudig in gebruik is.

Diktes: 81 mm t/m 2000 mm.
Nauwkeurigheid: 2% bij een hoge resolutie en kalibratie op een bekende dikte gelijk aan eigenschappen te meten beton. Gegevens zijn op twee manieren op uw pc te bekijken: in een spreadsheet of als originele data te openen met Olson software voor Windows.

Meet met 256 samples op normale resolutie en 512 samples op hoge resolutie.

Betondiktemeter Olson CTG-1
huur uw betondiktemeter bij Metesco, draagbare meetinstrumenten huur
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Robuust
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Draagbaar eenvoudige bediening
  • Meetbereik tot 1,8 meter
  • Vanaf 81mm in thin mode
  • Data uit te lezen via pc
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.