078 651 11 17

Proceq Schmidthamer type LR

Er bestaat een groot aantal technieken waarmee de toestand van een betonconstructie gedetailleerd in beeld kan worden gebracht. Metesco Nederland biedt een diversiteit aan Proceq, Olson of Hilti instrumenten aan om te huren. De meest gebruikte en eenvoudig te bedienen instrumenten zijn van het merk Proceq welke een uitgebreid programma aan NDO instrumenten heeft ontwikkeld voor het detecteren van wapening netten of staven en specifiek instrumenten voor toepassing in de bouw.

Wij verhuren ook instrumenten van HILTI waaronder de PS-1000 radar, voor snel detecteren en 3d in kaart brengen van wapeningstaven of andere objecten in beton. 

Wij leveren ook metaaldetectoren van Whites en verzorgen testen en kalibreren van Proceq apparatuur.

Proceq Schmidthamer type LR
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Snel inzetbaar
  • Compact
  • Registratie van meetresultaat op papier
  • Eenvoudig in gebruik
  • Meetbereik tot 70 MPa
  • Slagenergie 0.735 Nm
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.