078 651 11 17

Portaflow 330 - Clamp-on Flowmeter

De Portaflow 330 van Micronics maakt gebruik van de meest geavanceerde DSP-technologie en is sinds kort leverbaar bij Metesco.

De PF330 meet debiet, vloeistof snelheid, en heeft een ingebouwde totaliser en datalogger voor metingen en registratie over langere tijd met output naar PC of printer.

De PF330 is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. Een interactief QuickStart menu wat bediening vereenvoudigt maakt snelle plaatsing mogelijk op elke geschikte locatie. De minimale set-up eisen maak het gebruik in de praktijk prettig en snel en bovendien mogelijk dat gegevens en parameters voor lokaties kunnen worden onthouden door het systeem.

De diverse types flow sensoren, of transducers worden geplaatste aan de buitenzijde van de leiding zonder verstoring van de in werking zijnde installatie of procesparameters.

Wilt u de Portaflow 330 flowmeter huren bij Metesco Nederland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Portaflow 330 - Clamp-on Flowmeter
Portaflow 330 - Clamp-on Flowmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Eenvoud in bediening
  • Menugestuurd
  • Diameter 50 t/m 5000 mm
  • Debiet of snelheid meten
  • Uitgang mA of puls
  • Meerdere sensoren beschikbaar
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.