078 651 11 17

Dynasonics DXN - Hybride Flowmeter

Flowmeter met de meest geavanceerde opties samen in 1 instrument. Meten van debiet van schone vloeistoffen, vervuilde vloeistoffen, of in situaties waar beide voorkomen in hetzelfde systeem, als volwaardige hybridemeter die automatisch omschakelt tussen een van beide meetsystemen op het moment dat het noodzakelijk is. Ook is het mogelijk met temperatuursensoren de meter in te zetten als energiemeter. De futuristische  touch-screen interface met taak-specifieke besturingselementen zorgen dat de meter snel wordt ingesteld op intuitieve wijze. 1 GB Interne gegevensregistratie en voorzien van USB verbinding voor extra opslagcapaciteit maken het het meest innovatieve analyse instruement op de markt.  Registraties tot 50 metingen per seconde en met groot overzichtelijk kleuren touch screen maken dit instrument onovertrefbaar in industrie en omgevingen waar men snel inzicht wil krijgen in debiet of energieverbruik. Meet aan uw stookinstallatie het verbruik en lees de actuele waarden vanaf de display in Kwh of Joules/h.

Dynasonics DXN - Hybride Flowmeter
Dynasonics DXN - Hybride Flowmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Flowmeter, energiemeter, schrijvende meter
  • Touchscreen voor bediening alle functies
  • Geheugenkaart slot SD type
  • Energiemeter met Kwh weergave of Joules
  • Schakel tussen doppler / transittime
  • Altijd meten - nooit stilstand!
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.