078 651 11 17

Metflow TA10 - Balancing computer

De MetFlow TA10 is een uitermate veelzijdige drukverschilmeter geschikt voor waterzijdige inregelkleppen, ook wel Tour Andersson kleppen genoemd. Natuurlijk bestaan deze kleppen ook van andere merken waaronder Econosto, Oventrop, Danfoss en Eriks. Deze zijn allemaal opgenomen in het geheugen van dit instrument. Plug & Play inregelinstrument.

Dit instrument is inzetbaar voor afsluiters en kleppen van merken al Tour & Andersson / IMI Hydronic, maar ook Econosto, Danfoss, Honeywell en Ballorex staan voorgeprogrammeerd. In totaal staan er ± 1200 kleppen in het geheugen, inclusief karakteristieken en een foto. Geen gedoe met kV waarde invoeren, hoewel dit bij speciale kleppen natuurlijk altijd mogelijk is.

Het instrument heeft een geheugen voor 20.000 meetwaarden. In combinatie met de software kunt u achteraf eenvoudig analyse uitvoeren nav de gelogde bestanden.

Het instrument wordt geleverd als complete kit inclusief Nederlandse menustructuur. WIj bieden dit instrument aan voor verkoop en verhuur, vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Metflow TA10 - Balancing computer
Metflow TA10 - Balancing computer
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meten van verschildruk inregelkleppen
  • 1200 foto's en karakteristieken in geheugen
  • Geheugen uit te lezen met software
  • Datalogger 20.000 meetwaarden
  • Ook handmatig kV waarde in te geven
  • Stel merken als TA, Oventrop en IMI in
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.