078 651 11 17

Flowmaster 250DL - Flowmeter

De TSI Flowmaster 250 DL is een flowmeter specifiek voor het aftesten van hydranten. Dit instrument heeft een meetbereik tot 3000 liter per minuut en 25 bar.

Het verkrijgen van een indicatie van de opbrengst van een hydrant is een belangrijk gegeven en dient jaarlijks te worden gecontroleerd vanuit arbo en milieu veiligheidsoogpunt, maar ook verzekeringstechnisch gezien. Hydranten worden soms over het hoofd gezien als het gaat over controle op werking en opbrengst. Dit maakt deze inspectie niet minder belangrijk!

De Flowmaster heeft een meetbereik van 30 tot 3000 liter per minuut. Het is mogelijk dit uit te breiden tot 5000 liter per minuut.  De geintegreerde druksensor heeft een bereik tot 25 bar.

De Flowmaster leveren wij als complete set inclusief storz koppeling DN65, nok 81. Eventuele andere adapters op aanvraag beschikbaar evenals een kogelkraan. Vanzelfsprekend wordt er software meegeleverd, waarmee eenvoudig een overzicht van de gemeten waarden kan worden uitgelezen ter analyse achteraf.

Metesco Nederland verhuurt en verkoopt deze instrumenten, vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Flowmaster 250DL - Flowmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Hydrant flowmeter tot 3000 liter per minuut
  • Meetbereik druk tot 25 bar
  • Niet gevoelig voor wervelingen
  • Nauwkeurigheid ±2%
  • Weergave flow m3/h of l/min
  • Inclusief software tbv rapportage
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.