078 651 11 17

TA Scope - Drukverschil regelaar

De TA Scope stelt u in staat om metingen uit te voeren aan waterzijdige systemen. Dit door middel van het monitoren van drukverschil, debiet, temperatuur en vermogen. Met behulp van deze data krijgt u inzicht in het functioneren van het systeem en kunnen eventuele problemen worden voorkomen en verholpen.

De TA Scope bestaat uit 2 onderdelen. De bedieningsunit (touchscreen) en de drukverschil sensor (draadloos). De bedieningsunit heeft TA afsluiterkarakteristieken voorgeprogrammeerd in het geheugen. De drukverschil sensor (Dp sensor) communiceert draadloos met de bedieningsunit en heeft een display voor status weergave.

Met TA Scope kunt u direct eenvoudige metingen uit voeren bij een of enkele afsluiters. Meer geavanceerde waterzijdige schema's kunnen worden aangemaakt in HySelect en worden ingeladen in het meetinstrument. Dit apparaat heeft intern geheugen waarin de metingen en gelogde data kunnen worden opgeslagen.

Het instrument wordt geleverd in een kit met de bedieningsunit, DP sensorunit, temperatuursensor, meetslangen met meetnaald, netvoeding en klein accessoires.

Metesco heeft dit instrument beschikbaar voor verhuur en verkoop.

TA Scope - Drukverschil regelaar
TA Scope - Drukverschil regelaar
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Inregelinstrument waterzijdige systemen
  • Meet drukverschil, debiet en temperatuur
  • 1% of 0,1kPa reading nauwkeurigheid
  • Draadloze communicatie tussen meetunits
  • Standaard of High Pressure kit
  • TA Kleppen voorgeprogrammeerd
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.