078 651 11 17

Aardweerstand tester GEO416

De GEO416 van HT Italia is een aardweerstandster met een meetbereik tot 50kΩ. Het instrument beschikt over intern geheugen voor 999 meetwaarden, welke kunnen worden uitgelezen via de software op een PC. Dit instrument kan aardingsweerstand meten volgens de 2-draads of 3-draads methode.

Uitvoeren van een NEN1010 of de NEN 3140  is naast een visuele inspectie van groot belang. Door de toegenomen complexiteit van installaties in bedrijven en woningen wordt er meer en meer verantwoordelijkheid gelegd bij diegenen die de technische installatie testen. Hierdoor verschuift de verantwoordelijkheid van gebruiker naar diegene die het specialistische onderhoud verricht. Zij krijgen dus meer en meer de verantwoordelijkheid om na te gaan of installaties voldoen en aansluiten op de wetgeving. 

Meten van de aardweerstand kunt u onder andere met de GEO 416 van HT Italia. Deze wordt geleverd in een complete kit, zodat u direct kan starten met meten.

Metesco Nederland is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwaardige meetapparatuur en heeft deze beschikbaar voor zowel huur als koop. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Aardweerstands tester huren, Metesco Nederland
huur uw geo41 aardweerstandtester bij Metesco Nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Aardweerstandmeting 3-draads methode
  • Aardweerstandmeting 2-draads methode
  • Bodemweerstandmeting 4-draads methode
  • Meetbereik 50 kOhm
  • Ruisspanning bepalen
  • Automatische kalibratie weerstand testkabel
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.