078 651 11 17

Ht Italia PQA 823 - Netanalyser

De PQA823 netspanning recorders van HT-Instruments zijn de ideale apparaten voor het monitoren van netspanningskwaliteit, harmonischen, pieken, dalen of voor meten van het energieverbruik in Kwh.

De HT-Italia toestellen zijn eenvoudig in gebruik en worden geleverd met intuitieve software welke door iedereen snel te gebruiken is. Ideale netspannings datalogger voor registreren van onder andere netspanning, stroom tot 3000 Ampere, de frequentie, tot de 49e harmonischen, aanloopspanningen en aanlooppieken, het werkelijk en blinde vermogen en flickermeting. De PQA-823 netspanningsanalyser meet gelijktijdig aan 3 fasen inclusief de nul.

Meetgegevens worden door deze moderne schrijvende meter opgeslagen in het grote interne geheugen waarna de data uit de recorder kan worden afgelezen via pc of usb stick. Metingen vinden plaats overeenkomstig de normen EN50160. De meters zijn geschikt voor CAT IV 600 V.

De Power Quality Netanalysers van Metesco zijn beschikbaar van verschillende merken waaronder FLUKE en Dranetz en zijn ontwikkeld voor vaststellen van storingen en potentiele gevaren in een vroeg stadium. Uitval of stilvallen van machines en/of productie wordt hiermee tijdig herkend wat bijdraagt in de levensduur en kosten reduceert. Huur bij Metesco uw meters voor netspanning analyse.

Wij beschikken over state-of-the-art power quality analysers van verschillende merken zoals HT Instruments Fluke, Hioki, Chauvin Arnoux, Kyoritsu. Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

 

Ht Italia PQA 823 - Netanalyser
Ht Italia PQA 823 - Netanalyser
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 4 Spanningsingangen
  • 4 stroomingangen
  • Meten van stroom en spanning
  • Meten blind, schijnbaar, werkelijk vermogen
  • Dips en frequenties
  • Levering via UPS binnen Nederland
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.