078 651 11 17

PAT Tester - Fluke 6500-2

PAT 6500-2 is de gereedschaptester van Fluke voor het uitvoeren van de volgens VCA -en Arbowet verplichte NEN 3140 keuringen van elektrische arbeidsmiddelen.

De Fluke PAT 6500-2 is voorzien van een Qwerty- toetsenbord waarmee de locatiegegevens, het merk, het type, gereedschap en vele andere gegevens snel kunnen worden ingegeven. Het gratis meegeleverde DMS-softwarepakket gebruikt u voor het verwerken en printen van overzichtslijsten en rapporten per gekeurd object.

Dankzij de mogelijkheid om standaard tests uit te voeren, kunnen basis tests worden uitgevoerd op zeer snelle wijze. Voor ervaren gebruikers zijn er mogelijkheden om aanvullende tests uit te voeren.

Het geheel wordt geleverd als complete kit met meetsnoeren, pennen en software. Altijd ruim voorradig bij Metesco.

PAT Tester - Fluke 6500-2
PAT Tester - Fluke 6500-2
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Gereedschaptester met grafisch display
  • QWERTY Toetsenbord
  • Testen met één druk op de knop
  • Testprogramma's voorgeprogrammeerd
  • Pass/Fail indicatie
  • Compleet met toebehoren
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.