078 651 11 17

Pearpoint inspectie camera P330

De Pearpoint P330+ is ontworpen voor situaties waarin video-opnames moeten worden gemaakt in leidingen of buizen. Het maken van videoopnamen is makkelijk en met één druk op de knop geregeld. De P330+ beschikt over een geheugen van 2GB en kan worden uitgebreid naar een 8GB geheugen.

Via de wisselbare kaart kunt u en via de USB kabel zijn de gegevens makkelijk uit te lezen op een pc. Er is hiervoor geen aanvullende software benodigd.

Het systeem wordt geleverd met een kabellengte van 60 meter en een camerakop met 2" diameter. Het heldere 8" kleurenscherm zorgt voor realtime weergave van de beelden.

Voor eenvoudigere toepassingen of kleiner leidingwerk, adviseren wij de Wohler VIS 340.

 

 

Pearpoint leidingcamera systeem, huren Metesco
huur uw leiding inspectiecamera bij Metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 8 Inch TFT scherm
  • USB aansluiting
  • Bluetooth verbinding
  • Slot voor geheugenkaart
  • 35m, 60m, 120m of 150m
  • Camera diameter 25mm of 50mm
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.