078 651 11 17

Recovib Tiny - Schok & Trilling ±15g

RECOVIB® Tiny industriële versnellingsmeters zijn de meeste compacte en robuuste sensoren op de markt. Deze versnellingsmeters worden ingezet in industriële omgevingen voor toezicht op constructies. Ze meten trillingen en schokken gelijktijdig in alle drie de assen (XYZ).

De sensoren worden vooraf ingesteld via de eenvoudig, zeer overzichtelijke software. Hierbij kunt u de start en stoptijden inregelen en sensoren gereed maken voor de meting. De sensoren kunt u vervolgens op de te monitoren constructie plaatsen met de meegeleverde magneten. Vervolgens doen de sensoren de rest.

Als de sensoren zijn ingeregeld en klaar staan voor meting, knippert het LEDje rood. Zodra de sensoren beginnen met meten knippert het LEDje groen. Wanneer de meting is afgerond knippert het LEDje weer rood.

Als de meting is afgerond en u heeft de sensoren van de constructie verwijderd, kunt u de meetwaarden eenvoudig uitlezen mbv de software, waarin de data gelijktijdig wordt weergegeven zodat u de relatie onderkent of kunt onderzoeken van het ontstaan van een golf (trilling) tot de effecten verderop.

Dit is ideaal voor trilling diagnoses van (hijs)kranen, machines of constructies. De draadloze technologie en intuïtieve bediening zorgt voor aanzienlijke tijdsbesparing bij de uitvoering van uw metingen.

Er zijn 3 varianten van de Recovib Tiny, ±2g of ±6g, ±15G en ±200g.

Recovib Tiny - Schok & Trilling ±15g
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Standalone Schok & Vibratie logger
  • Compact en robuust
  • Geleverd met sterke magneten
  • 3-assige meting xyz
  • 1024 samples / seconde / as
  • Synchroon loggen 6 uur
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.