078 651 11 17

Tractel LLX - Kraanweger 25 ton

Testklok/kraanweegschaal voor snel en nauwkeurig wegen van uw lasten of voor het bepalen van trekkracht. Deze testklok is ontwikkeld voor het bepalen van belasting in een kraan of onder een een kraanhaak. Makkelijk verplaatsbaar en zeer nauwkeurig.  De nauwkeurigheid van de loadcell bedraagt 0,2% van de nominale capaciteit.

Metesco kraanunsters vinden hun toepassing in transport, bij organisaties op het gebied van controle en veiligheid, en bij wegen en testen. Dit instrument heeft meetbereik van maximaal 25 ton.

Testklokken van Metesco Nederland BV worden verhuurd met testverklaring en desgewenst met een NMI kalibratiecertificaat.

Tractel LLX - Kraanweger 25 ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compact en licht
  • Digitaal radiografisch LCD-scherm
  • Standtijd batterij 350 uur
  • Bereik van 12,5 ton
  • Weergave Ton/kN
  • Inclusief sluitingen en certificaat
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.