078 651 11 17

Trek- Drukkracht Loadcell - 10 ton

Metesco heeft de beschikking over een grote verscheidenheid aan loadcells / krachtopnemers. Deze S-type loadcells zijn universeel inzetbaar en kunnen zowel trekkracht als drukkracht monitoren. Realtime weergave in kN op de meegeleverde display.

Deze loadcells hebben wij in verschillende capaciteiten voorradig, allen met een nauwkeurigheid van ± 0.5%. Optioneel kan er worden gekozen voor een datalogger voor het registreren van de meetwaarden. Resulterend in een excel file voor eenvoudige, maar overzichtelijke weergave van de meting.

Altijd voorradig bij Metesco inclusief oogbouten.

Trek- Drukkracht Loadcell - 10 ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Nauwkeurige loadcell S-type
  • Trekkracht & Drukkracht tot 10 ton
  • Geleverd inclusief display in kN
  • Geleverd inclusief bijpassende oogbouten
  • Nauwkeurigheid ± 0.5%
  • Optioneel leverbaar met datalogger
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.