078 651 11 17

Krachtopnemer - Centor Easy

De Andilog Centor Easy is een eenvoudig te bedienen instrument voor inzet tijdens kwaliteitscontroles tijdens productieprocessen. Geheugen voor opslag van 100 meetwaarden. Leverbaar in 8 capaciteiten tot maximaal 1kN.

Specifiek ontworpen voor tussentijdse controle in productieprocessen. Het instrument heeft  een helder scherm en de mogelijkheid tot het instellen van grenswaarden met alarmen.

De Centor Easy kan als handunit of in een gemotoriseerde opstelling worden ingezet. Voor dit model zijn verschillende grepen en accessoires verkrijgbaar.

Dit instrument slaat de maximale en minimale waarde op, maar ook het gemiddelde en de standaardafwijking. Het wordt opgeslagen op het interne geheugen en dit kan worden uitgelezen via de pc. Voorzien van aansluitingen voor externe instrumentatie, voor een mogelijke integratie in uw proces.

Meetinterval van het instrument van 1000 Hz en een nauwkeurigheid van 0,1% F.S. Zeer robuust en geschikt voor gebruik in veeleisende productie omgevingen. Het instrument kan worden geleverd in minimale capaciteit tot 5N en dit loopt tot maximaal 1000N.

Multifunctioneel meetinstrument nodig? Bel Metesco!

Krachtopnemers Andilog koop je bij Metesco
andilog centor easy
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Geschikt voor trek-en drukkracht
  • Nauwkeurigheid van 0.1 % FS
  • Capaciteit leverbaar van 5N to 1000N
  • Geheugen voor 100 tests
  • Kit inclusief kalibratie protocol
  • Met PASS/FAIL analysis
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.