078 651 11 17

AstroNova TMX Datarecorder

De AstroNova TMX is een uniek, breed inzetbaar highspeed data acquisitie systeem (DAQ) van AstroNova Test & Measurement. Dit portable instrument is voorzien van een 17" touchscreen bedieningsdisplay en ruimte voor 3 input modules. Het betreft een modulair systeem aanpasbaar met inputmodules gericht op uw meet eisen, met een maximum van 96 kanalen (met de optionele TMX-R of TMX-E). Software voor uitgebreide configuratie en analyse wordt standaard meegeleverd.

De TMX datalogger kan tot 800.000 metingen per seconde, per kanaal opslaan (800kS/s). Per kanaal kunnen 4 verschillende sampling rates worden ingesteld, zodat de gebruiker hogere sampling rates kan toewijzen aan kritische signalen. Hiervoor kunt u optioneel een 2 kanaals scope card inzetten, waarmee de sampling rate tot 50MS/s per kanaal wordt verhoogd! Het instrument stelt u natuurlijk ook in staat om triggers in te stellen. 

Dit AstroNova DAQ system wordt geleverd met een groot intern geheugen, zodat er voor langere periode met een zeer hogere sampling rate kan worden gelogd. De TMX heeft standaard 1000GB aan geheugen, uit te breiden naar 1.6 TB SSD. Ook heeft het systeem een accu voor maximaal 45min back-up, zodat u geen meetdata verliest.

Input modules welke u kunt kiezen zijn o.a. UNIV6, IHVM-6, IBRM-6, NIDV-16 en IRTD-12. Zie datasheet voor alle te selecteren input modules. Het systeem kan verder worden geconfigureerd als volgt:

  • TMX - Basis DAQ systeem met ruimte voor 3 input modules 
  • TMX-E - Uitbreiding chassis met ruimte voor 3 aanvullende input modules (TMX basis systeem benodigd)
  • TMX-R - Dit betreft de rack-mount versie met ruimte voor 6 input modules
  • TMX-18 - Betreft een 18 kanaals DAQ systeem, compleet uitgerust met 3 UNIV-6 input modules

Aanvullend kan de gebruiker een optionele netwerk printer koppelen voor real-time afdrukken van data. Er is een rack-mount versie (Real-Chart RC-300R) of een benchtop versie (Real-Chart RC300B) beschikbaar.

De TMX data recorder stelt de gebruiker in staat om vastgelegde gegevens in te zien, ook tijdens eventuele lopende metingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de QuickLook data compression technology, waarmee men snel door gigabytes aan data kan scrollen.

Data uitlezen via Ethernet en USB 3.0. AstroView X software voor het delen van data met collega's in de gebruikelijke bestandsindelingen. Met de TMX offline software kan de gebruiker metingen opzetten, monitoren en exporteren voor het uitvoeren van analyses.

Gewicht 15.3 kg, afmetingen 368mm x 483mm. Geleverd in beschermtas, optioneel met flightcase.

Heeft u interesse in een van de AstroNova data acquisitie systemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

TMX Data Acquisition System
Highspeed datalogger AstroNova
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Draagbare highspeed datalogger
  • 800 kS/sec per kanaal
  • Uitbreidbaar tot 96 kanalen
  • High Voltage, Strain & Bridge
  • Tot 1.6 TB SSD harde schijf
  • 17" Touchscreen interface
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.