Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Leica Geosystems – Digicat 750i & 750i xf

De Leica Digicat 750i heeft alle functionaliteit van de Digicat 700i met daarbij de mogelijkheid om diepteschatting weer te geven. Hierbij is wel de Digitex transmitter of de sonde benodigd. Met de log functie en de GPS technologie zeer compleet.

Product kenmerken

 • Datalogger functie in de locator
 • Bluetooth connectie tbv analyse
 • GPS Technologie en Diepteschatting
 • Standaard powermode hoge gevoeligheid
 • Automode om menselijke fouten te voorkomen
 • Typisch geschikt voor gebruik in de bouw

Productinformatie aanvraag

Bouw & Civiel

Over Leica Geosystems – Digicat 750i & 750i xf

De Digicat 750i is een kabel detector met intern geheugen. Het geheugen slaat informatie op over hoe de Digicat is gebruikt. Dat kan door middel van de LOGiCAT software via Bluetooth worden uitgelezen voor verdere analyse over operator trends, trainingsbehoeften en hoe de leidingzoeker werd gebruik na een stroomstoring of ander incident.

De Leica Digicat 750i heeft alle functionaliteit van de Digicat 700i. De extra aanvulling in dit instrument bestaat uit de toegevoegde diepteschatting mogelijkheid. In combinatie met de Digitex of de sonde kan er worden geschat hoe diep het gedetecteerde element ligt.

Het heldere scherm en het heldere geluid maken het een instrument waarmee eenieder goed kan werken. Met behulp van de signaalklem kan een signaal op geleidende ondergrondse kabels of pijpleidingen gezet worden, welke vervolgens met de Digicat kunnen worden opgespoord.

xf-Serie

De 750i xf heeft dezelfde functionaliteiten als de 750i, maar nu met uitgebreide zoekfuncties. Zo kan er ook op 512 en 640Hz tracing modes worden gezocht, wat resulteert in een groter bereik. Er kan dus over een langere afstand gedetecteerd worden. Verder is de optie mode-lock handig, zodat de laatst gebruikte modus actief is bij opnieuw opstarten.

Het geheel is los verkrijgbaar of als kit. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden. Metesco heeft een basis model en een geavanceerd model voor huur beschikbaar.

De Digicat serie is per 2019 vervangen door de DD100 serie. U vindt op deze pagina de benodigde informatie.

Uitleeswaarde

mm + Hz + m +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Kabel En Leiding Detector Genny Cat4 Metesco

Genny Cat4

 • Veiliger graven door De StrikeAlert™
 • Optionele dataopslag
 • Dynamische overbelasting bescherming
Geen afbeelding gekozen

Leica Geosystems – Digicat 500i & 500i xf

 • Eenvoudig in gebruik
 • Zeer hoge gevoeligheid
 • Automode om fouten te voorkomen