078 651 11 17

Metesco Loadcell - drukdoos 100 ton

Metesco loadcellen, ook wel drukdozen of dynamometers worden ingezet bij het wegen van bvb offshore modules. Ook bij het bepalen van oplegreacties van brugopleggingen of staalconstructies hebben deze sensoren hun diensten bewezen. In zijn algemeenheid worden ze ingezet voor monitoren van krachten. Wij leveren desgewenst ook trekdraad verplaatsingsmeters zodat per oplegpunt ook de verplaatsing nauwkeurig kan worden bepaald. Dataloggen en registratie van gegevens is natuurlijk mogelijk of zelfs gelijktijdig waarden printen op een compacte printer. Onze loadcellen werken bestaan uit een modulair systeem en meetversterkers en zijn te gebruiken in combinaties met in een netwerk of via bluetooth onderling verbonden. Gegevens kunnen ook op een pc worden afgelezen en geregistreerd. Standaard uitleesunit kan 3 stuks loadcells tegelijk uitlezen. worden geleverd met Peli Flight case.

Ook leveren wij loadcellen voor verhuur en verrichten wij assistentie bij het meten on site op uw project. Onze krachtopnemers vinden hun toepassing vooral in de offshore en zware heftechniek.

Metesco Loadcell - drukdoos 100 ton
Metesco Loadcell - drukdoos 100 ton
Metesco Loadcell - drukdoos 100 ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Loadcelle tot 700 ton
  • Nauwkeurig en robuust
  • Uitlezing in Ton of kN
  • Display of printer leverbaar
  • Bluetooth verbinding naar PC
  • Compact, laag gewicht
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.