078 651 11 17

Graphtec GL980 - Highspeed logger 1μs

De Graphtec GL980 is de nieuwe 8-kanaals datalogger voor het loggen van verschillende grootheden op zeer hoge snelheid. Het instrument is specifiek geschikt voor het meten van spanning tot 500 V DC, maar ook voor temperatuur (thermokoppels), luchtvochtigheid, Pulse en Logic signalen wordt dit instrument ingezet.

Dit instrument heeft 8 geïsoleerde kanalen, waarop sensoren kunnen worden aangesloten en waarbij op maximaal 1μs metingen kunnen worden geregistreerd. De ingangen kunnen een groot bereik aan voltages meten van 20 mV tot 500 V of Thermokoppels type K, J, E, T, R, S, B, N, W. De meetwaarden worden opgeslagen op het interne geheugen (4GB flash) of op het extern geheugen (SD card of USB stick).

De ingangen voor voltage bevatten een BNC aansluiting  waar de ingangen voor de thermokoppels een klemmenstrook bevatten. Het instrument kan ook op verschillende manieren getriggered worden (1 kanaal), Logic input (4 kanalen) or Pulse ingang (4 kanalen), Alarm uitgang (4 kanalen.).

Elke GL980 logger wordt geleverd in een standaard kit met meetsnoeren en andere accessoires. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Graphtec GL980 - Highspeed logger 1μs
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Highspeed datalogger op max. 1μs
  • 8 geïsoleerde kanalen, simultaan loggen
  • Helder 7" LCD scherm in kleur
  • Voltage, Temperatuur, rV, Pulse en Logic
  • Schroefcontacten voor thermokoppels
  • Opslag op intern of extern geheugen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.