078 651 11 17

M2000 - Hechtsterktemeter 25kN

Wilt u een hechtsterkte meter kopen? Kijkt u dan eens naar M2000 Material bond tester van Hydrajaws.

Deze hechtsterktemeter van Hydrajaws is specifiek geschikt voor het testen van de hechtsterkte tussen verlijmde 2 lagen. De trekproef wordt uitgevoerd door middel van het vastlijmen van stalen of aluminium schijven van 50 of 75mm onder een kracht van maximaal 25 kN.

Op deze manier wordt de hechtsterkte van verschillende materialen in kaart gebracht. Materialen waarop dit systeem toegepast kan worden zijn onder andere beton, dekvloeren, epoxy coatings, plastics, etc. De gekozen lijmsoort hangt af van de te testen ondergrond.

De hechtsterkte is een vereist gegeven voordat men betonreparaties uitvoert en wanneer er extra lagen of dekvloeren over bestaande ondergronden moeten worden gelegd. Het instrument is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en met verschillende testschijven. Het geheel wordt geleverd in een complete kit inclusief schijven, pluggen en gereedschappen.

De instrumenten van Hydrajaws kunnen allen worden geleverd met Bluetooth functionaliteit als optie. Hierbij kan er connectie worden gelegd tussen de tester en telefoon / tablet. Op eenvoudige wijze kan er zo overzichtelijke rapportage worden aangeboden.

Leverbaar via Metesco Nederland, vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

Hechtsterkte meter M2000
Hechtsterktemeter huren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Hechtsterktemeter tot 25kN
  • Optioneel met bluetooth app
  • Test hechtsterkte van verbindingen
  • Testen op beton, kunststof, metsellagen etc.
  • Inclusief stalen of aluminium testschijven
  • Manueel toepassen van de kracht
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.