Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Krachtopnemer - Centor Dual

De krachtopnemer Centor Dual Touch is een instrument waarop 2 sensoren kunnen worden aangesloten. Het instrument wordt standaard geleverd met een interne krachtsensor tot 1000N en met de mogelijkheid om een externe krachtsensor te koppelen tot 50kN. Met datalog functie.

Product kenmerken

 • Digitale krachtsensor met 2 sensoren
 • Meten van kracht, torsie en verplaatsing
 • Nauwkeurigheid 0.1 % full scale
 • Capaciteit tot 50kN
 • Geheugen voor 2000 tests
 • Grafische weergave meting - Realtime

Productinformatie aanvraag

Kracht & Koppel

Over Krachtopnemer - Centor Dual

De Andilog krachtopnemer Centor Dual Touch is een intuïtief instrument waaraan 2 krachtsensoren kunnen worden gekoppeld. Het instrument laat de meetwaarden tegelijkertijd zien op het grafisch display. Het instrument wordt geleverd met een krachtsensor (intern of extern) en optioneel is het mogelijk om externe sensoren te koppelen (SPIP). De opties waaruit gekozen kan worden zijn kracht, torsie en verplaatsing.

De Centor Dual Touch heeft realtime grafische weergave van de meetwaarden op het heldere display. Meetwaarden kunnen tegen elkaar worden afgezet. Sensor 1 vs. Sensor 2, Sensor 1 vs. de tijd, Sensor 2 vs. de tijd, Sensor 1&2 vs. de tijd.

Het instrument heeft ook de beschikking over voorgeprogrammeerde calculaties zoals breekkracht, gemiddelden, pieken, snelheid, tijd tot max waarde etc. Deze kunnen eenvoudig worden opgeroepen.

Zeer overzichtelijk menu. Bluetooth connectiviteit (voor verbinding naar PC software), RS232 en USB aansluiting. Ook een USB Data Recorder mogelijkheid, zodat u direct naar een USB stick kunt loggen.

De Centor krachtopnemers zijn specifiek ontworpen voor tussentijdse controle in productieprocessen. Hiervoor hebben de instrumenten een helder scherm en de mogelijkheid tot het instellen van grenswaarden met bijbehorende alarm (visueel en geluid).

De sample rate van dit instrument is 1000 Hz en het heeft een nauwkeurigheid van 0,1% F.S. Het is robuust en geschikt voor gebruik in veeleisende productie omgevingen. Leverbaar in capaciteit van 5N tot maximaal 50.000N (50kN).

Uitleeswaarde

Kg + N + kN +
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten

Krachtopnemer Centor Star Touch Metesco

Krachtopnemer - Centor Star Touch

 • Real time graphing kracht - tijd
 • Automatische calculatie waarden
 • Automatische herkenning sensoren
Krachtopnemer Centor Easy Metesco

Krachtopnemer - Centor Easy

 • Geschikt voor trek-en drukkracht
 • Nauwkeurigheid van 0.1 % FS
 • Capaciteit leverbaar van 5N to 1000N