078 651 11 17

Recovib Tiny - Vibration analyzer

De Recovib® industriële versnellingsmeters maken gebruik van de kloof tussen de prestaties van laboratoriumversnellingsmeters (Vaak duur, breekbaar zijn en lage bescherming bieden) en de robuustheid van industriële versnellingsmeters (goedkoper en onnauwkeuriger).

Onze accelerometers kunnen worden ingezet in industriële omgevingen voor het monitoren van machines of constructies. Denk hierbij aan bijvoorbeeld havenkranen.

De RECOVIB® versnellingsmeters zijn van bewezen ontwerp en de meeste beschikbare modellen worden op grote schaal gebruikt in diverse velden, zoals de gereedschapswerktuigen, precisiebewerking en on-shore en offshore windenergie sectoren in monitoring of actieve trillingsbesturingsapplicaties .

Recovib aquisition systemen bieden de mogelijkheid om meerdere sensoren gelijktijdig te monitoren en gegevens op te slaan. Zij zijn leverbaar tot 8 ingangen.

Recovib Tiny draadloze versnellingsloggers bieden een unieke mogelijkheid om door een constructie te worden geplaatst tot tientallen gelijktijdig om trillingen en schokken te loggen gelijktijdig in alle drie de assen. Dit is ideaal voor trilling diagnoses van machines of constructies. De loggers kunnen tot 6 uur achtereen meten. Na het meten wordt de data van alle loggers gelijktijdig in de software weergegeven zodat u de relatie onderkent of kunt onderzoeken van het ontstaan van een golf (trilling) tot de effecten verderop. 

De draadloze technologie en intuïtieve bediening zorgt voor aanzienlijke tijdsbesparing bij de uitvoering van uw metingen.

Metesco verhuurt en verkoopt deze sensoren. vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Recovib Tiny - Vibration analyzer
Recovib Tiny - Vibration analyzer
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compacte en robuuste trillingssensor
  • Meten in XYZ richting (3 assig)
  • Sterke magneet voor montage
  • Tot 6 uur achtereen loggen
  • 1024 samples/seconde/as
  • Meerdere sensoren simultaan loggen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.